Betaalmogelijkheden

Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan, op deze manier is er altijd een betaling mogelijk die bij je past.


Indien je voor de optie iDeal kiest wordt je automatisch doorverbonden met jouw eigen internetbankieren.


Zodra jouw bestelling definitief is ontvang je per e-mail een bevestiging (= factuur). Op deze e-mail staat het totaal te betalen bedrag en de gegevens waar je het bedrag naar kunt overmaken.


Bestellingen die bij Basic Cosmetics afgehaald worden zijn vrij van verzendkosten. Gelieve contant en gepast te betalen, wij hebben geen pinautomaat.


Het is niet mogelijk om je bestelling in termijnen te voldoen. Het volledige bedrag dient betaald te zijn voordat je pakket wordt verzonden. Veilig online shoppen en betalen


Je kunt bij ons veilig betalen, Basic Cosmetics is SSL gecertificeerd en voldoet aan de strengste beveiliging en validatie-eisen. Je kunt dit controleren in je adresbalk waar een groen slot te zien is. Zolang het groene slot in beeld is, kunt je er zeker van zijn dat je op onze site bent en zaken doet met ons en niet met een fraudeur. Deze certificering zorgt er tevens voor dat alle gegevens die verzonden worden over het internet versleuteld zijn. Door deze certificering is het nog veiliger om aankopen te doen via onze website.