Betaalmogelijkheden

Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan, op deze manier is er altijd een betaling mogelijk die bij u past.


Indien u voor de optie iDeal kiest wordt u automatisch doorverbonden met uw eigen internetbankieren.


Zodra uw bestelling definitief is ontvangt u via e-mail een bevestiging (= factuur). Op deze e-mail staat het totaal te betalen bedrag en de gegevens waar u het bedrag naar kunt overmaken.


Bestellingen die bij Basic Cosmetics afgehaald worden zijn vrij van verzendkosten. Gelieve contant en gepast te betalen, wij hebben geen pinautomaat.


Het is niet mogelijk om je bestelling in termijnen te voldoen. De volledige bedrag moet betaald zijn voordat je pakket wordt verzonden. Veilig online shoppen en betalen


U kunt bij ons veilig betalen, Basic Cosmetics is SSL gecertificeerd en voldoet aan de strengste beveiliging en validatie-eisen. U kunt dit controleren in uw adresbalk waar een groen slot te zien is. Zolang het groene slot in beeld is, kunt u er zeker van zijn dat u op onze site bent en zaken doet met ons en niet met een fraudeur. Deze certificering zorgt er tevens voor dat alle gegevens die verzonden worden over het internet versleuteld zijn. Door deze certificering is het nog veiliger om aankopen te doen via onze website.