Wie zijn wij

Wie is Basic Cosmetics

Basic Cosmetics B.V. is de enige groothandel in Nederland die al bijna twintig jaar gespecialiseerd is in het leveren van professionele huidverzorging en praktijkbenodigdheden voor opleidingen in de uiterlijke verzorging. Alle benodigdheden voor het succesvol aanleren en afronden van de opleiding vindt u bij Basic Cosmetics onder één dak. Basic Cosmetics heeft vakmensen in dienst met een brede theoretische kennis en ruime praktijkervaring binnen de uiterlijke verzorging en het onderwijs.

 

Ons specialisme

Basic Cosmetics is gespecialiseerd in het samenstellen van complete materialenpakketten voor studenten schoonheidsverzorging. Het opleidingsinstituut bepaalt de samenstelling van het pakket en Basic Cosmetics zorgt dat alles kant en klaar wordt verpakt en afgeleverd. Alle materialen die geleverd worden voldoen aan de laatste eisen en richtlijnen van het kwalificatiedossier en de exameneisen.

 

Totaalleverancier

Door het zeer uitgebreide assortiment van Basic Cosmetics kunnen opleidingsinstituten en studenten zich beperken tot één professionele en betrouwbare totaalleverancier.

 

Producent Extenso

Basic Cosmetics is producent van de hoogwaardige huidverzorgingslijn Extenso. Extenso biedt een compleet assortiment effectieve, overzichtelijke, complete en betaalbare cosmetica, speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Het complete assortiment van Extenso bestaat uit: 

Extenso Skincare huidverzorging

Extenso Wellness bodypakkingen

Extenso Skin Improvement huidverbetering

Extenso Milano Make-up decoratieve cosmetica

Extenso for Men huidverzorging man


naar de Extenso website